شرکت هواپیمایی زاگرس در سال ۱۳۸۴ با ثبت در منطقه آزاد اروند و با ورود دو فروند هواپیمای توپولوف فعالیت خود را آغاز کرد. قطب های اصلی ایرلاین ، فرودگاه های مهرآباد و آبادان می باشند. این شرکت هواپیمایی پس از مدت کوتاهی از شروع فعالیتش، پیشرفت بسیار خوبی کرد و توانست وارد رقابت با سایر ایرلاین های قدیمی تر از خودش شود و در صنعت هواپی ایران حرفی برای گفتن داشته باشد.
اما با این وجود، یکی از ایراداتی که به زاگرس وارد می شود، تاخیرهای زیاد در پروازها می باشد. شرکت زاگرس کارنامه خوبی در پروازهای به موقع ندارد و بسیاری از پروازهایش با تاخیر و گاهی کنسلی مواجه هستند. البته رتبه آن در هر سال نسبت به سایر شرکت های هواپیمایی تغییر می کند.
هواپیمایی زاگرس، در سال 1397 لوگوی خود را به طور کامل تغییر داد. انتقادات زیادی به طرح این لوگو و استفاده از نماد عقاب در آن وارد شد زیرا این نشان را تکراری قلمداد می کردند. انتخاب دو رنگ اصلی بژ و سرمه ای در کنار نماد عقاب، حس لوکس و سلطنتی بودن برند را القا می نماید.ترکیب رنگ لوگوی پیشین این شرکت شامل رنگ های قرمز و سرمه ای بوده است.
خلبان نشاط جهانداری جوان ترین خلبان زن اهل ایران است که برای نخستین بار در صنعت هواپیمایی ایران، کاپیتانی هدایت هواپیمای شرکت زاگرس را به مقصد مشهد مقدس بر عهده داشت.
مقاصد پروازی زاگرس
زاگرس هم از آن دسته ایرلاین هایی است که تمرکز اصلی خود را بر روی پروازهای داخلی گذاشته اند. هرچند یکی از برنامه های آتی این شرکت، افزایش پروازهای بین المللی است اما هم اکنون به تعداد محدودی از کشورهای خارجی پرواز دارد. اولین پرواز بینالمللی زاگرس در سال ۱۳۸۷ به مقصد دمشق انجام شد.
مقاصد داخلی
- آبادان
- اصفهان
- اهواز
- بوشهر
- تهران
- رشت
- شهرکرد
- شیراز
- قشم
- کرمان
- کرمانشاه
- کیش
- ماهشهر
- مشهد
- یزد
مقاصد خارجی
- استانبول
- تفلیس (گرجستان)
- دمشق
- نجف
ناوگان هوایی زاگرس
هواپیمایی زاگرس، در ابتدا فعالیت خود را با دو فروند هواپیمای توپولف آغاز کرد. اما از سال 1384 تا کنون، تغییرات اساسی و زیادی در ناوگان این شرکت رخ داده است. زاگرس با توسعه ی ناوگان خود، توانسته تعداد هواپیماهای خود را به 20 فروند برساند و نامی شایسته در میان شرکت های هواپیمایی مطرح کشور به دست آورد و سهم به سزایی در حمل و نقل هوایی کشور را عهده دار شود. هم اکنون از هواپیماهای شرکت ایرباس و مک دانل داگلاس در این هواپیمایی استفاده می شود.
- ایرباس ای 320 : 7 فروند
- ایرباس ای 319 : 1 فروند
- ایرباس ای 321 : 2 فروند
- ام دی – 83 : 3 فروند
- ام دی – 82 : 6 فروند
این شرکت در تیر ماه ۱۳۹۶ تفاهمنامه اولیه ای برای خرید ۲۸ فروند هواپیمای جدید را با شرکت هواپیماسازی ایرباس منعقد نمود.